Klaar met je werk?

Wanneer zijn mensen klaar met hun werk? Nu we thuiswerken en dat nog wel een tijdje blijven doen is dat een relevante vraag waarover ik samen met Henny van Egmond praten in de nieuwe aflevering van onze podcast #letopsituatiewijzigt

Luister de podcast hier: https://bit.ly/2YKl9mq

Thuiswerkers zijn productiever, roept iedereen. Komt dat omdat ze efficiënter werken nu ze niet gestoord worden door prietpraat van collega’s? Komt het omdat ze onzeker zijn over wat van hen wordt verwacht? Of komt het doordat ze geen onderscheid meer maken tussen werk en privé en eigenlijk continu werken?

Goede #resultaafafspraken zijn belangrijk. Met Marjolijn Feringa praten we over #agile Ook onderzoeken we of #holocracy een oplossing is in deze tijd. #hr #hnw #thuiswerkt #hetnieuwenormaal #innoupdate

%d bloggers like this: